Μητσοτάκης: Κάθε επίθεση στη Δικαιοσύνη είναι επίθεση στη Δημοκρατία

Μητσοτάκης: Κάθε επίθεση στη Δικαιοσύνη είναι επίθεση στη Δημοκρατία
DIMITRIS PAPAMITSOS

Το Εφετείο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και ενημερώθηκε για την επίθεση. Κάλεσε όλους να αγωνιστούν για τη θωράκιση των θεσμών, πέραν της αυτονόητης καταδίκης μίας τρομοκρατικής πράξης

Κάθε επίθεση στη Δικαιοσύνη, είναι επίθεση στη Δημοκρατία, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το Εφετείο και ενημερώθηκε για την τρομοκρατική επίθεση και τις έρευνες. Μάλιστα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε όλους να αγωνιστούν για τη θωράκιση των θεσμών, πέραν της αυτονόητης καταδίκης μίας τρομοκρατικής πράξης, αφήνοντας έτσι έμμεσες αιχμές κατά της κυβέρνησης.

«Ήρθα εδώ για να επαναλάβω το αυτονόητο. Κάθε επίθεση στη Δικαιοσύνη είναι επίθεση στην ίδια τη Δημοκρατία μας. Η Δικαιοσύνη όμως δεν επιτρέπεται να λειτουργεί σε συνθήκες φόβου, ούτε σε συνθήκες θεσμικής υποβάθμισης», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από επίσκεψή του στο Εφετείο και προσέθεσε:

«Πρέπει να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και να μην περιοριστούμε μόνο στην αυτονόητη καταδίκη μιας τρομοκρατικής πράξης. Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι, ώστε να θωρακίσουμε τους θεσμούς μας και να εξασφαλίσουμε ότι η Δημοκρατία μας θα λειτουργεί ομαλά προς όφελος όλων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βόμβα στο Εφετείο: Με καλάσνικοφ πυροβόλησε ο ένας από τους τρομοκράτες

ADVERTISING

SHARE: