Μητσοτάκης με Χριστοδουλίδη: Επιβεβλημένη η εθνική ομόνοια στην εξωτερική πολιτική

Μητσοτάκης με Χριστοδουλίδη: Επιβεβλημένη η εθνική ομόνοια στην εξωτερική πολιτική
Συνεδρίαση Τομεαρχών της Ν.Δ. υπό τον Πρόεδρο του Κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, 9/1/2018. (EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinisis

Ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε με το νέο Κύπριο υπουργό Εξωτερικών και τόνισε ότι δεν επιτρέπεται το μείζον εθνικό ζήτημα της Κύπρου να εμπλέκεται στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση

Με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο  Χριστοδουλίδη, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την έναρξη της συνάντησής τους ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Κύπριο Υπουργό Εξωτερικών καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας ταυτόχρονα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Δεν επιτρέπεται να εμπλέξουμε το μείζον εθνικό ζήτημα της Κύπρου στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς επιμένουμε  πάρα πολύ σε αυτή τη γραμμή, παρότι μερικές φορές κάποιοι θέλουν να θολώνουν λίγο  τα νερά ως προς τον εσωτερικό πολιτικό διάλογο. Αλλά είναι  απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσο μάλλον σε μια περίοδο όπου τα πράγματα πηγαίνουν προς αυξανόμενη παρά μειούμενη ένταση. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε και μπορείτε πάντα να λογαριάζετε στην αμέριστη στήριξή μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα