Μητσοτάκης: 'Νόμος και τάξη' για να έρθουν επενδύσεις

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Λουκά Τσούκαλη με θέμα: «Η υπεράσπιση της Ευρώπης». (Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ )
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Λουκά Τσούκαλη με θέμα: «Η υπεράσπιση της Ευρώπης». (Eurokinissi-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) EUROKINISSI

Την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και την ενίσχυση της ΔΙΑΣ θα ζητήσει ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη σημερινή συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής του στον πρωθυπουργό για τη βία και την εγκληματικότητα

Με ατζέντα «νόμος και τάξη» θα προσέλθει όπως είναι φυσικό σήμερα το πρωί στη βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα αντιπαρατεθεί με τον πρωθυπουργό απ’ αφορμή της συζήτησης της επίκαιρης ερώτησής του για την «αύξηση των φαινομένων βίας και την έξαρση της εγκληματικότητας». Σ’ αυτό το πλαίσιο αναμένεται να ζητήσει ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και την επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ που καταργήθηκε πριν από δύο χρόνια από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Πάντως η κριτική του κ. Μητσοτάκη προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, που αναμένεται σε υψηλούς τόνους και με κατηγορίες για ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο «παρακράτος των Εξαρχείων», θα συνδεθεί με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης καθώς σύμφωνα με την άποψη του προέδρου της ΝΔ η ασφάλεια και η δημόσια τάξη είναι προϋπόθεση ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων.

Σ' αυτή την κατεύθυνση άλλωστε, ενώ μέσω αυτής της ατζέντας ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να κάνει ανοίγματα στα δεξιά της ΝΔ, έχει χαρακτηρίσει το «νόμος και τάξη» ως ατζέντα «κοινής λογικής».

Πάντως ο κ. Μητσοτάκης έχει προετοιμαστεί για να σηκώσει το γάντι αν προκληθεί από τον πρωθυπουργό για τα ζητήματα της αξιολόγησης. Στη ΝΔ επισημαίνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι βασικός παράγοντας για το ανέβασμα του λογαριασμού των μέτρων εξαιτίας της «αναξιοπιστίας», της «ανευθυνότητας» και του «τυχοδιωκτισμού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης

ADVERTISING

SHARE: