Μητσοτάκης: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

Μητσοτάκης: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

Σεβασμό των διεθνών συνθηκών ζήτησε από την Τουρκία ο πρόεδρος της ΝΔ

Η Ελλάδα παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή, δήλωσε από τη γέφυρα των Κήπων στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα στην Αλεξανδρούπολη τη διήμερη περιοδεία του στην Θράκη, επανέλαβε ότι «η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες όμως στηρίζονται και στον απαρέγκλιτο σεβασμό των διεθνών συνθηκών, του διεθνούς διεθνούς δικαίου και των σχέσεων καλής γειτονίας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων, συνομίλησε με στρατεύσιμους και αντάλλαξε ευχές ενόψει των Χριστουγέννων και εν συνεχεία επισκέφθηκε το τελωνείο των Κήπων, όπου του ετέθη το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του μεθοριακού σταθμού.

Εν τω μεταξύ, χθες από την Κομοτηνή ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι οι εκλογές δεν είναι πρόβλημα για τον τόπο αλλά λύση για τον τόπο, προσθέτοντας ότι δεν θα γίνει συνένοχος στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του κ. Τσίπρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δοκιμάστηκε και απέτυχε. Εκλογές τώρα

ADVERTISING

SHARE: