Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Η συνταγματική αναθεώρηση δεν είναι του παρόντος

Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Η συνταγματική αναθεώρηση δεν είναι του παρόντος
Συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Φώφη Γεννηματά - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τηλεφωνική επικοινωνία το πρωί μεταξύ των δύο αρχηγών. Απαιτούνται ευρείες συναινέσεις που δεν διαμορφώνονται με ευθύνη Τσίπρα επεσήμανε ο Μητσοτάκης σε Γεννηματά

Στο πάγο έβαλε και επισήμως την πρόταση της Φώφης Γεννηματά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα το πρωί οι δύο πλευρές ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε προς την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής ότι «η συνταγματική αναθεώρηση δεν είναι του παρόντος».

Οι λόγοι, όπως είχε γράψει και το NEWS 24/7 που επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης στην απάντησή του στη Φώφη Γεννηματά είναι ότι αφενός δεν υπάρχουν οι κατάλληλες πολιτικές συνθήκες για συναίνεση με την κυβερνητική πλειοψηφία και τον κ. Τσίπρα και αφετέρου επεσήμανε προς την κα Γεννηματά ότι η άποψη της ΝΔ για το περιεχόμενο και το εύρος της συνταγματικής αναθεώρησης υπερβαίνει κατά πολύ τις αλλαγές που προτείνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κας Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών: «Ο κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε με την κα Γεννηματά το σήμερα το πρωί . Το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης δεν είναι του παρόντος. Οι αλλαγές στο σύνταγμα απαιτούν ευρείες συναινέσεις που δεν διαμορφώνονται με ευθύνη του κ. Τσίπρα. Η πρόταση της ΝΔ είναι για ευρεία αναθεώρηση που πάει πολύ πέρα από τα σωστά σημεία που θίγει η κα Γεννηματά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα