Μητσοτάκης σε Βούτση: Δεν θα μου κάνετε εμένα μαθήματα

Μητσοτάκης σε Βούτση: Δεν θα μου κάνετε εμένα μαθήματα
Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, επί του κατατεθέντος πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ένταση προκλήθηκε μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του προέδρου της Βουλής κατά τη συζήτηση για το πόρισμα για τα θαλασσοδάνεια

Σε αντιπαράθεση ήρθαν Νίκος Βούτσης και Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής, αναφορικά με τα θαλασσοδάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα. Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  ζήτησε το λόγο επί προσωπικού, προκειμένου να απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα για όσα εκείνος είχε αναφέρει σχετικά με τον Κήρυκα Χανίων.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Βουλής συνέστησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην επεκτείνει τη συζήτηση όπως είπε στο θέμα του κ. Ψυχάρη, καθώς είχε λάβει το λόγο επί προσωπικού, με τον πρόεδρο της ΝΔ να απαντά “μη μου κάνετε υποδείξεις”. “Δεν θα μου κάνετε καμία υπόδειξη” συνέχισε προκαλώντας την έντονη αντίδραση του προεδρείου. “Μπορώ να σας κάνω υποδείξεις. Σε μένα όχι αυτά. Θα σας κάνω υποδείξεις, το καταλάβατε;” συνέχισε ο κ. Βούτσης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του λέει πως δεν δέχεται μαθήματα.

“Δίνω μαθήματα και σε εσάς αν χρειαστεί. Καθένας έχει το ρόλο του” είπε ο πρόεδρος της Βουλής με την αντιπαράθεση να κλείνει εκεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα