Μητσοτάκης - Τζιτζικώστας: Προχωράμε μαζί

:              ,  , , 16  2016.
: , , , 16 2016. SOOC

Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θέλησαν να δείξουν πως έχουν φύγει οριστικά τα σύννεφα του τελευταίου διαστήματος στις μεταξύ τους σχέσεις. «Εκτιμώ βαθιά τον Αποστόλη», δήλωσε ο Μητσοτάκης

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα ενότητας και αποκατάστασης των μεταξύ τους σχέσεων θέλησαν να στείλουν ο πρόεδρος της ΝΔ και ο Απόστολος Τζιτζικώστας που είχαν την ευκαιρία νωρίτερα να συναντηθούν κατ’ ιδίαν στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για μισή ώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού συνεχάρη τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για το έργο του στην περιφέρεια σημείωσε ότι «εκτιμώ βαθιά τον Αποστόλη» προσθέτοντας ότι από την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών όταν βρέθηκαν αντίπαλοι για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της ΝΔ «είχαμε πει ότι όποιος και αν κερδίσει θα είμαστε ενωμένοι».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Απόστολος Τζιτζικώστας από την πλευρά του τόνισε ότι «προχωράμε μπροστά για το κοινό καλό».

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Τζιτζικώστας είχε εκφράσει δημόσια ενστάσεις για την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ. Η διάθεση επαναπροσέγγισης άλλωστε με τον κ. Τζιτζικώστα εκφράστηκε έμπρακτα με τη συμμετοχή του κ. Μητσοτάκη στην πρωινή συνεδρίαση του ΕΛΚ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σε επίπεδο περιφερειών και τοπικών αρχών για την προσφυγική κρίση, αλλά και με το γεγονός ότι στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη αναφέρθηκε στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΔΕΘ, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Το προσφυγικό δοκιμάζει τη συνοχή και την έννοια της ΕΕ

Γιατί ο Μπουτάρης στηρίζει Μητσοτάκη

Μητσοτάκης: Η ΝΔ θα απενοχοποιήσει το επιχειρηματικό κέρδος

ADVERTISING

SHARE: