Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν πρόκειται να γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ

Μουλόπουλος: Ο ΔΟΛ δεν πρόκειται να γίνει όργανο του ΣΥΡΙΖΑ
SYRIZA's leader Alexis Tsipras presented to the press the Party's plan regarding families in debt / SOOC

"Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω", δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος, αναφερόμενος στην εμπλοκή του για την επόμενη μέρα του ΔΟΛ

Απαντήσεις σε όσα του καταλογίζουν, σχετικά με την εμπλοκή του στις διεργασίες για την επόμενη μέρα του ΔΟΛ, έδωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος.

Μιλώντας την Τετάρτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, ο πρώην πρόεδρος της Αυγής είπε: “Δεν πρόκειται το συγκρότημα και οι εφημερίδες να είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν ο κ. Καψής πήγε στον ΣΚΑΪ, ανησύχησε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Μήπως θεωρούνε τσιφλίκια τους όλα αυτά;», διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Ο κ. Μιχελάκης ήταν πετυχημένος στον Ant1 και ήταν και υπουργός Τύπου. Δεν έγινε καμία φασαρία. Καλώς δεν έγινε».

Συνεχίζοντας, ο κ. Μουλόπουλος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία φιλοδοξία να γίνει τίποτα, συμπληρώνοντας ότι είναι αρκετά μεγάλος και συνταξιούχος για να στοχεύει. «Εάν θέλανε βοήθεια εγώ θα την έδινα. Δεν είναι μόνο για τον ΔΟΛ. Είναι για οποιοδήποτε άλλο ΜΜΕ» τόνισε.

Ο κ. Μουλόπουλος επεσήμανε επίσης ότι έχει «μία διαφορετική ηθική που διαφέρει απ’ τους άλλους». «Στη δύσκολη κατάσταση που φεύγουνε πολλοί, εγώ πηγαίνω. Μου θυμίζει τα ποντίκια που εγκαταλείπουνε το πλοίο», κατέληξε.

(Φωτό: sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα