Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα για Χριστοφοράκο

Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα για Χριστοφοράκο
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI Eurokinissi

Η πρώην υπουργός της ΝΔ απάντησε με ανακοίνωση της στην αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή στο πρόσωπο της σε σχέση με την υπόθεση Siemens

Την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη προκάλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή στο πρόσωπο της σε σχέση με την υπόθεση Siemens.

O κ.Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη τον κάλεσε να δώσει απαντήσεις για την κατάθεση της γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου, σχολιάζοντας μάλιστα: “Ξέρετε ποιος ήταν ο κ.Χριστοφοράκος, σας θυμίζω ότι είναι αυτός που διέφυγε στο εξωτερικό γιατί η αδελφή σας η κ.Μπακογιαννη άργησε να στείλει το ένταλμα”.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για λάσπη στον ανεμιστήρα.

“Ο πρωθυπουργός  σήμερα αναφέρθηκε στο όνομά μου και με συνέδεσε με τη διαφυγή κατηγορουμένων στο εξωτερικό.

Όφειλε να γνωρίζει ότι η απαγόρευση εξόδου από μια χώρα ούτε επιβάλλεται ούτε κοινοποιείται, σε κανένα μέρος του κόσμου, από τον υπουργό Εξωτερικών. Είναι αρμοδιότητα της δικαιοσύνης και τον αρχών. Θα περίμενε κανείς ακόμη και από τον κ. Τσίπρα να γνωρίζει τα στοιχειώδη. Διαφορετικά, προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι στην προσπάθειά του να κρατηθεί στην εξουσία, εν γνώσει του συνεχίζει την προσφιλή του μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα”, ανέφερε ειδικότερα σε δήλωση της η κ.Μπακογιάννη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα