Μπακογιάννη: Συγκινητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο. Νέος αέρας στο κόμμα

Μπακογιάννη: Συγκινητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο. Νέος αέρας στο κόμμα
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε η βουλευτής Α' Αθηνών. Ο νέος πρόεδρος της ΝΔ βλέπει και Τζιτζικώστα. Πιθανή συνάντηση με Βορίδη

Με τη Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ατμόσφαιρα συγκίνησης λόγω και της συγγενικής τους σχέσης.

“Είναι μία ευχάριστη ημέρα. Η ΝΔ γύρισε σελίδα. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας Οι απαιτήσεις απο το νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ υψηλές και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον”, δήλωσε στη συνέχεια η κ.Μπακογιάννη.

Στο ερώτημα εάν της ζήτησε κάτι ο νέος πρόεδρος, η κ.Μπακογιάννη απάντησε: “Μου ζήτησε πολύ δουλειά. Δε μιλήσαμε για θέσεις. Είναι σημαντική ημέρα για μένα και ανθρώπινα να το δει κάποιος, ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο. Αλλά πέραν αυτού δίνω μεγάλη σημασία στο νέο αέρα που πνέει στα γραφεία”.

Συνάντηση με Τζιτζικώστα

Αναπάντητο άφησε το ερώτημα εάν θα είναι αντιπρόεδρος ο κ.Τζιτζικώστας ερωτηθείς σχετικά μετά τη συνάντηση με τον κ.Μητσοτάκη που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες.

Ο κ.Τζιτζικώστας έκανε λόγο για “διεξοδική συζήτηση για τις αλλαγές στη ΝΔ εν όψει του συνεδρίου” λέγοντας ότι θα σταθεί δίπλα στην προσπάθεια του νέου πρόεδρου και “όλοι μαζί ενωμένοι για την απαλλαγή της χώρας από την κυβέρνηση Τσίπρα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα