Μπακογιάννης: Ανάπτυξη στον ύπνο μας, αν δεν ξεπεράσουμε τη γραφειοκρατία

Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Μνημόσυνο για την συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Με μια ανάρτησή του στο facebook, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας καυτηριάζει το τέρας της γραφειοκρατίας λέγοντας χαρακτηριστικά πως χρειάστηκαν δυο χρόνια ώστε η Περιφέρεια να υπογράψει σχετική σύμβαση για την ενίσχυση των νοσοκομείων

Το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας καυτηριάζει με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει “θα μπορούσε να είναι αστείο αλλά δεν είναι. Επιτέλους, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια, καταφέραμε να υπογράψουμε τη σύμβαση με την οποία η Περιφέρειά μας δίνει για υλικά και αναλώσιμα στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, 120.000 ευρώ, πέρα και πάνω από τις αρμοδιότητές μας. Δεν μπορούσαν να γίνουν δεκτά λόγω γραφειοκρατίας” και προσθέτει: “Αυτά φωνάξαμε και στους υπουργούς και τον Πρωθυπουργό όταν ήρθαν να μιλήσουμε για ανάπτυξη. Αν δεν ξεπεράσουμε τετοια προβλήματα, ανάπτυξη μόνο στον ύπνο μας... “.

ADVERTISING

SHARE: