Μπακογιάννης για Γκλέτσο: H γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη – Χρήζει ιατρικής παρακολούθησης

Μπακογιάννης για Γκλέτσο: H γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη – Χρήζει ιατρικής παρακολούθησης
Κοινή συνεδρίαση των διοικητικών συμβουλίων της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016. Αντικείμενο της κοινής συνεδρίασης των ηγεσιών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση και η αναζήτηση από κοινού λύσεων. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

"Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά" δήλωσε για το δήμαρχο Στυλίδας ο Κώστας Μπακογιάννης

Σε υψηλούς τόνους καταδίκασε την επίθεση κατά του Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση από τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης.

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, αναφέρει:

«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό».

Πηγή: lamiareport.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα