Μπαλάφας στο Ραδιόφωνο 24/7: Διαφωνώ με τις ρατσιστικές δηλώσεις του Κατσίκη

Μπαλάφας στο Ραδιόφωνο 24/7: Διαφωνώ με τις ρατσιστικές δηλώσεις του Κατσίκη

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, αποδοκίμασε τη στάση Κατσίκη απέναντι σε εκπρόσωπο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών. Τι είπε για το προσφυγικό μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7

“Διαφωνώ με τη ρατσιστικές δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη”, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

Υπενθυμίζεται ότι κ. Κατσίκης επιτέθηκε χθες εναντίον του εκπροσώπου του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, επειδή εκείνος άφησε να εννοηθεί ότι οι μετανάστες δεν έχουν πάντα δίκαιη αντιμετώπιση από τις ελληνικές αρχές Ο βουλευτής, αποχώρησε εκνευρισμένος από την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Βουλής, λέγοντας «ντροπή σας που καλείτε εδώ όλους αυτούς που βρίζουν τους Έλληνες».

Μιλώντας στη “Φυλή των Φίλων” και τον Κώστα Αρβανίτη και αναφερόμενος στις προσφυγικές ροές, ο κ. Μπαλάφας τόνισε ότι η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει βοηθήσει την Ελλάδα.

Αναφορικά με την πιθανότητα να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι δεν είναι δυνατή μια στρατηγικού τύπου συνεργασία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα