Μπουκώρος: ‘H Τουλουπάκη σαλαμοποίησε τις καταθέσεις’

Μπουκώρος: ‘H Τουλουπάκη σαλαμοποίησε τις καταθέσεις’
Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας. Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε σε δηλώσεις του στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι η κα. Τουλουπάκη έπρεπε όταν "σκόνταψε" σε πολιτικά πρόσωπα, να κλείσει τον φάκελο και να τον στείλει στη Βουλή

«Η κα. Τουλουπάκη, κάθε φορά που κατά τη διάρκεια της έρευνας για τη Novartis “σκόνταφτε” σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο, έπρεπε να κλείσει το φάκελο μέχρι εκείνη τη στιγμή και να τον στείλει στη Βουλή» τόνισε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Μπουκώρος.

Σημείωσε, όμως, ότι έκανε το ακριβώς αντίθετο, και «λάμβανε σαλαμοποιημένες καταθέσεις των μαρτύρων οι οποίοι κάθε φορά που πήγαιναν έλεγαν και άλλον έναν πολιτικό».

Όσον αφορά στους προστατευόμενους μάρτυρες, υποστήριξε ότι «ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός έπρεπε να φέρει την υπογραφή και ενός αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ορθώς εδόθη αυτός ο χαρακτηρισμός για τον οποιοδήποτε μάρτυρα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα