Μπουτάρης: Δεν είμαι γουρούνι όρθιο. Έχω ευαισθησίες

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

“Τους «εντάξει» τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν θέλω να είμαι ένας από εσάς” απάντησε ο δήμαρχος στον Σταύρο Καλαφάτη

Με ιδιαίτερο τρόπο απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στα πυρά που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας.

«Δεν είναι γουρούνι όρθιο, έχω ευαισθησίες», απάντησε ο κ. Μπουτάρης στην επίθεση που εξαπέλυσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν χρησιμοποίησε τέτοιο χαρακτηρισμό.

«Με κατηγορήσατε ότι δεν έχω λυπηθεί μέσα μου. Εάν θεωρείτε κύριε Καλαφάτη ότι είμαι γουρούνι όρθιο δεν θα λυπόμουν. Αλλά προφανώς δεν είμαι γουρούνι, έχω ευαισθησίες και δεν μπορείς να φανταστείς πόσες είναι», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος και συμπλήρωσε: “Τους Εντάξει τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια. Δεν θέλω να είμαι ένας από εσάς. Ότι και να λέτε είστε μειοψηφία. Η έπαρση είναι δικιά σας”.

Από την πλευρά του ο κ. Καλαφάτης σημείωσε ότι “ο δήμαρχος είναι κλασικός συστημικός με κομματικό καπέλο. Αν έχει συναίσθηση των λεγομένων του όταν λέει αυτές κουβέντες, είναι τραγικό. Αν δεν έχει συναίσθηση, είναι ακόμα τραγικότερο. Σε ότι με αφορά, όλος ο κόσμος θέλει να ξέρει ότι αισθάνομαι περήφανος που είμαι Έλληνας και υπερήφανος για τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μεγαλουργούν στα γράμματα.

Σχετικά με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία για την ανικανότητα της διοίκησης να χειριστεί αποτελεσματικά την κατάσταση, ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει», τόνισε: « Έχουμε αποτυχία της διοίκησης Μπουτάρη να διαχειριστεί την κακοκαιρία. Και αποτυχία να διαχειριστεί την κατάσταση όταν πέρασε η κακοκαιρία. Η αποτυχία αυτή ήταν μία αποκάλυψη πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Δεν σταματά να μας απογοητεύει. Πρόκειται για μια διοίκηση εχθρό του πολίτη».

Πηγή: voria.gr/ thestival.gr

ADVERTISING

SHARE: