Ν.Δ.: Να απαντήσει η κυβέρνηση και για δικά της στελέχη

Ν.Δ.: Να απαντήσει η κυβέρνηση και για δικά της στελέχη
ΒΟΥΛΗ - Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Ρύθμιση δεσμευμένων ή κατασχεμένων χρηματικών απαιτήσεων και μετρητών», Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014/ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ .(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Όλα στο φως, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ για το δημοσίευμα της Real News για τον Γκίκα Χαρδούβελη. Ζητάει να εξεταστούν και οι καταγγελίες για κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

«Πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ζητήματα διαφάνειας ήταν, είναι και θα είναι όλα στο φως», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Real News για τον Γκίκα Χαρδούβελη.

«Όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, προφανώς θα δώσει ο ίδιος εξηγήσεις», σημειώνει η Ν.Δ. «Όσον αφορά στο πολιτικό σκέλος, φανταζόμαστε ότι την ίδια ευαισθησία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση και για τα κορυφαία στελέχη του, όπως τους κ.κ. Σταθάκη και Τσακαλώτο, οι οποίοι έχουν επενδύσει μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων στις εταιρείες Black Rock και JP Morgan (που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί «γύπες» της αγοράς), έχοντας έτσι βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Ν.Δ. καλεί την κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις και για άλλα στελέχη που, όπως υποστηρίζει, έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, όπως η κ. Ν. Βαλαβάνη, «για την οποία έχει γίνει προ μηνός σχετική καταγγελία στην οποία δεν έχει ακόμα απαντήσει».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα