Ν. Φίλης για μέτρα μετά το ’19: Τίποτα δεν είναι γραμμένο στις πλάκες του Μωυσή

Ν. Φίλης για μέτρα μετά το ’19: Τίποτα δεν είναι γραμμένο στις πλάκες του Μωυσή
Ο Νίκος Φίλης Eurokinissi

"Λοβέρδος και Βενιζέλος είναι πιο κοντά στην Νέα Δημοκρατία", δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

“Η Φώφη Γεννηματά έχει αντιφατική πολιτική παρουσία, πρέπει να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει”, είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση που έκανε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης ότι Βενιζέλος και Λοβέρδος είναι βαρίδια για το Κίνημα Αλλαγής, είπε ότι το λένε και οι ίδιοι και πρόσθεσε ότι οι δύο τους είναι πιο κοντά στη ΝΔ.

Για την άποψη που εκφράζει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος πως θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία στο όνομα της ΠΓΔΜ είπε ότι είναι καλό να έχει άποψη, αρκεί να μην δημιουργεί αποτελέσματα αντίθετο προς την κυβερνητική πολιτική. Πρόσθεσε ότι η προαναγγελία ότι θα κάνει ό,τι μπορεί να αποτρέψει τον όρο Μακεδονία, δεν βοηθά τη λειτουργία του κυβερνητικού σχήματος.

Αναφερόμενος στην οικονομία, είπε ότι μετά το μνημόνιο πρέπει να γίνει επαναδιαπραγμάτευση σε μια σειρά θεμάτων. Όπως σημείωσε δεν γίνεται να κοπούν 35 ευρώ από τα 350 του ΕΚΑΣ.

Όσο για τις υπογραφές που υπάρχουν για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν μετά το μνημόνιο, είπε “τίποτε δεν είναι γραμμένο στις πλάκες του Μωυσή”, επισημαίνοντας την ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα