Ν. Μηταράκης: ‘Βγήκαμε μεν στις αγορές αλλά η οικονομία είναι σε αδιέξοδο’

Ν. Μηταράκης: ‘Βγήκαμε μεν στις αγορές αλλά η οικονομία είναι σε αδιέξοδο’
VDouros-Creatives Pro

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την «καθυστερημένη» έξοδο της Ελλάδας στις αγορές, τους πειραματισμούς Βαρουφάκη και το θέμα του Ερρίκος Ντυνάν

«Η έξοδος στις αγορές, σε σχέση με όσα έλεγε η κυβέρνηση το 2015, είναι θετική εξέλιξη. Σε σχέση όμως με το 2014, πρέπει να πω ότι χάθηκαν τρία χρόνια» δήλωσε στην εκπομπή ” Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ” με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης.

Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα βγήκε στις αγορές, αλλά η οικονομία είναι σε αδιέξοδο γιατί η κυβέρνηση δεν κάνει μεταρρυθμίσεις, δεν πιστεύει στον ιδιωτικό τομέα και φορτώνει με νέα βάρη τους φορολογούμενους.

«Η κυβέρνηση δεν είχε σχέδιο. Μόνο ένα συνονθύλευμα ιδεών» είπε και σημείωσε ότι η χώρα πληρώνει τα πειράματα του Τσίπρα και του Βαρουφάκη, τον οποίο τώρα βρίζουν, ενώ το 2015 τον χειροκροτούσαν.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στο θέμα του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ως μέλος της εξεταστική επιτροπής για την Υγεία, ο κ. Μηταράκης ανέφερε “ότι ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου, ήρθε στη Βουλή έκανε την παράστασή του και ξαναπήγε στη φυλακή”.

Πρόσθεσε “ότι το νοσοκομείο χρεοκόπησε αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά δεν το εγκατέλειψε και κατάφερε να συνεχιστεί η λειτουργία του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα