Να αποσυρθεί το σχέδιο για το ασφαλιστικό ζητά η Φώφη Γεννηματά

Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά την Τρίτη 2 Φεβορυαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά την Τρίτη 2 Φεβορυαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

 Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντηση που είχε με τα προεδρεία της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ τόνισε ότι πρέπει άμεσα να ξεκινήσει ο διάλογος με τους κοινωνικούς φορείς

«Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από όλες τις ηλικίες γύρισαν χθες οριστικά την πλάτη στο λαϊκισμό, τα ψέματα και την ανικανότητα της κυβέρνησης».

Αυτό τόνισε μετά την συνάντησή της με τα προεδρεία της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ότι το απαράδεκτο σχέδιο για το Ασφαλιστικό πρέπει άμεσα να αποσυρθεί και να ξεκινήσει διάλογος με τους κοινωνικούς φορείς.

«Με δεδομένη την αντίθεσή μας στις άδικες και παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ και κόντρα στις απόψεις του κ. Σόιμπλε, το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς;» διερωτάται η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διατυπώνει τον φόβο της «ότι θα ξαναζήσουμε το ψυχόδραμα του καλοκαιριού του 2015, εξαιτίας αυτής της αδύναμης κυβέρνησης, που απομονώνεται κοινωνικά και πολιτικά» ξεκαθαρίζοντας ότι «οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν... ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά

ADVERTISING

SHARE: