Να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία για την απόπειρα χρηματισμού Π. Χαϊκάλη ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία για την απόπειρα χρηματισμού Π. Χαϊκάλη ζητούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Με ανακοίνωση του γραφείου τύπου, Περισσός και Αγίου Κωνσταντίνου, αναφέρονται στο θέμα της απόπειρας χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ ζητώντας να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση

Το ΚΚΕ τονίζει ότι πρέπει να διερευνηθεί άμεσα η καταγγελία για την απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, ενώ από πλευράς ΔΗΜΑΡ γίνεται λόγος για σκιές που πλανώνται πάνω από τη δημόσια ζωή.

Από πλευράς ΚΚΕ τονίζεται: “Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι η διαδικασία για την εκλογή ή μη Προέδρου της Δημοκρατίας εξελίσσεται σε ένα παρασκήνιο μεθοδεύσεων, παζαριών και πολιτικών παιχνιδιών, εντελώς αποκρουστικό και ξένο απ’ το λαό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η σήψη του συστήματος είναι αγιάτρευτη και αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι ο λαός πρέπει να βγει ο ίδιος στο προσκήνιο, διεκδικώντας ριζικές αλλαγές και δυναμώνοντας το ΚΚΕ.”

Η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ σημειώνει: “Οι σκιές που πλανώνται πάνω από την δημόσια ζωή και απειλούν με ασφυξία το πολιτικό σύστημα επιδεινώνουν το ήδη επιβαρυμένο κλίμα και εντείνουν την κρίση εμπιστοσύνης. Η Δικαιοσύνη οφείλει να ρίξει άμεσα φως σε όσα καταγγέλλονται και να διερευνήσει τη βασιμότητά τους. Η πολιτική ζωή δεν μπορεί να βυθιστεί άλλο στο τέλμα της αναξιοπιστίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα