‘Ναι’ της Βουλής σε κοινωνικό μέρισμα και στήριξη πλημμυροπαθών

‘Ναι’ της Βουλής σε κοινωνικό μέρισμα και στήριξη πλημμυροπαθών
Συζήτηση των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών "Διανομή Κοινωνικού Μερίσματος και άλλες διατάξεις" στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το νομοσχέδιο για το κοινωνικό μέρισμα υπερψήφισαν όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής. Διακομματική συναίνεση και στη τροπολογία για τους πλημμυροπαθείς.

Με διακομματική συναίνεση, παρά τους υψηλούς τόνους που επικράτησαν μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τη διανομή κοινωνικού μερίσματος στο οποίο ενσωματώθηκε και κατεπείγουσα τροπολογία για την στήριξη των πλημμυροπαθών

Στο νομοσχέδιο που προβλέπει τη διανομή κοινωνικού μερίσματος 1,4 δις ευρώ σε τουλάχιστον 3,4 εκατομμύρια δικαιούχους είπαν “ναι” όλα τα κόμματα της Βουλής πλην της Χρυσής Αυγής.

Ευρύτατη συναίνεση συγκέντρωσε και η τροπολογία που δίνει έκτακτο βοήθημα 5.000 ευρώ στα νοικοκυριά και 8.000 ευρώ στις πληγείσες επιχειρήσεις της Δυτικής Αττικής και σε άλλες 12 περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα