ΝΔ: Χωρίς απόφαση ακόμα για την ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών

ΝΔ: Χωρίς απόφαση ακόμα για την ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Κ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 4 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ/PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Phasma

Για τη Δευτέρα παραπέμπουν τις οριστικές αποφάσεις στην ΚΕΦΕ αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε να είχε ληφθεί απόφαση το αργότερο μέχρι σήμερα το Σάββατο. Ερωτηματικό αν μπορούν να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου

Χωρίς οριστικές αποφάσεις ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ, ως προς την εταιρεία που θα αναλάβει την τεχνική οργάνωση των εσωκομματικών εκλογών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στον αέρα, μετά το φιάσκο της προηγούμενης Κυριακής, ο αρχικός στόχος για τη διεξαγωγή τους στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πηγές της ΚΕΦΕ, «στόχος παραμένει η 13η Δεκεμβρίου» και διαβεβαιώνουν ότι ο μόνος λόγος πια για να υπάρξει εμπλοκή που θα οδηγήσει σε νέα αναβολή την γαλάζια εκλογική αναμέτρηση είναι μόνο η περίπτωση στην οποία οι εταιρείες θα καταθέσουν «οικονομικά δυσβάσταχτη προσφορά».

Σύμφωνα με πληροφορίες στη ΝΔ έχουν καταλήξει να συζητούν τις προτάσεις δύο εταιρειών, τις οικονομικές προσφορές των οποίων αναμένουν ως αύριο Κυριακή.

Πάντως το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ την Πέμπτη, προέβλεπε οριστική απόφαση την Παρασκευή ή το αργότερο σήμερα το Σάββατο. Στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΦΕ προήδρευσε ο αρχαιότερος βουλευτής του κόμματος Γιάννης Τραγάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα