ΝΔ: Δικαίωμα των 'Παραιτηθείτε' η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

ΝΔ: Δικαίωμα των 'Παραιτηθείτε' η συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Δεν είμαστε οργανωτές εμείς της αυριανής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα λέει το Μοσχάτο αλλά στηρίζει το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης. Αφορμή οι επιθέσεις που δέχονται οι "Παραιτηθείτε" στα social media

Αποποιείται την πατρότητα των συγκεντρώσεων των «Παραιτηθείτε», η ΝΔ αλλά την ίδια στιγμή στηρίζει το «δικαίωμα των πολιτών να οργανώνουν συγκεντρώσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους με δημοκρατικό τρόπο». Με ανακοίνωσή του το Μοσχάτο χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχονται όσοι πρωτοστατούν σε αυτή την πρωτοβουλία, ενόψει της αυριανής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι «Παραιτηθείτε» στην πλατεία Συντάγματος.

Στελέχη της ΝΔ χαρακτηρίζουν «αναφαίρετο» το δικαίωμα στη διαμαρτυρία κατά της κυβερνητικής πολιτικής διευκρινίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις επιθέσεις που δέχονται στα social media και όχι μόνο από υποστηρικτές της κυβέρνησης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει διευκρινίσει ότι δεν συμμετέχει στη διοργάνωση της αυριανής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" στην Πλατεία Συντάγματος.

Θεωρούμε, όμως, απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχονται όσοι πρωτοστατούν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Είναι αυτονόητο το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνουν συγκεντρώσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους με δημοκρατικό τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία

ADVERTISING

SHARE: