ΝΔ για ΧΑ: Επιτακτική ανάγκη απονομής δικαιοσύνης στο ναζιστικό μόρφωμα

ΝΔ για ΧΑ: Επιτακτική ανάγκη απονομής δικαιοσύνης στο ναζιστικό μόρφωμα
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Eurokinissi

Με αφορμή τη νέα προκλητική ενέργεια των χρυσαυγιτών στο ελληνικό κοινοβούλιο, η αξιωματική αντιπολίτευση εξέδωσε ανακοίνωση

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση, αναφορικά με το νέο περιστατικό πρόκλησης χρυσαυγιτών βουλευτών στη βουλή. 

«Η περίπτωση της Χρυσής Αυγής και των εσκεμμένων προκλήσεων των βουλευτών της εντός του κοινοβουλίου δεν υπάγεται πια μόνον σε πολιτικό σχολιασμό. Είναι άμεση και επιτακτική η απονομή της Δικαιοσύνης στο ναζιστικό και εγκληματικό αυτό μόρφωμα».

 Θυμίζουμε πως ο υπόδικος Γιάννης Λαγός καθύβριζε τους πάντες από το βήμα της Βουλής ως πουλημένους και προδότες ενώ ταυτόχρονα υπερασπιζόταν τις Παμμακεδονικές Ενώσεις που ζήτησαν θάνατο ή ισόβια για βουλευτές που τάσσονται υπέρ της σύνθετης ονομασίας.

Οι χυδαίες αναφορές του χρυσαυγίτη προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον προεδρεύοντα Σπύρο Λυκούδη. Η αντίδραση του κ. Ξυδάκη ενόχλησε όμως τον χρυσαυγίτη ο οποίος άρχισε να βρίζει και εκείνον και να τον απειλεί προσωπικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα