ΝΔ για ερωτηματολόγιο νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: Δυστυχώς το αδύνατο και το παράνομο γίνεται κανονικό

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

Να παρέμβει ο κ.Τσίπρας και να σταματήσει αυτόν τον εκτροχιασμό ζητά η ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ για το οποίο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει για να σταματήσει αυτό τον εκτροχιασμό.

Μεταξύ άλλων στο ερωτηματολόγιο υπάρχουν ερωτήσεις όπως «Συμμετέχετε σε αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες);» ή «Συμμετέχετε σε καταλήψεις σε συμβολικούς στόχους (γραφεία πολιτικών, τραπεζικά καταστήματα) ή εάν δίνουν το παρόν σε βίαιες διαδηλώσεις;».

"Δυστυχώς στον ΣΥΡΙΖΑ το αδύνατο και το παράνομο γίνεται κανονικό", υπογραμμίζει η ΝΔ και τονίζει πως "σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, σε κάθε λογικό άνθρωπο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση το ερωτηματολόγιο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί παρουσιάζονται ως αποδεκτές εναλλακτικές συμπεριφορές, αλλά και μια σειρά προκλητικές και παράνομες πράξεις".

"Έστω και τώρα καλούμε τον κ. Τσίπρα, που διετέλεσε στέλεχος και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, να παρέμβει σταματώντας αυτόν τον εκτροχιασμό", καταλήγει η ανακοίνωση.

Για "λασπολογία" καταγγέλλει τη ΝΔ η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ

Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «λασπολογία» από την πλευρά της ΝΔ και την κατηγορεί ότι επενδύει στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: «Το παιχνίδι με τις λέξεις είναι για τα επιτραπέζια και όχι για την πολιτική. Ούτε η Νέα Δημοκρατία δεν καταλαβαίνει απ' ό,τι φαίνεται από κοινωνιολογικές έρευνες οι οποίες είναι δομημένες με επιστημονικό τρόπο. Αυτή είναι η δημοκρατία τους που θέλει να στοχοποιήσει και να ποινικοποιήσει έρευνες όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι στο ερωτηματολόγιο δεν αποτυπώνονται οι θέσεις της οργάνωσής μας, ενώ δεν απευθύνεται καν στα μέλη μας. Αντί να λαμβάνει χώρα μια αντιπαράθεση πάνω σε πολιτικές θέσεις, το μόνο το οποίο προσπαθεί να κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση είναι να επενδύσει στο ψέμα, την παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι διαφορετικό από τα παιδιά των τσεκουριών του Βορίδη και των πληρωμένων μπράβων της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Δεν ξεχνάμε ποιο είναι το κόμμα του Καλαμπόκα και των ρέιντζερς. Μαθήματα πολιτισμού και δημοκρατίας καλύτερα να κάνουν στη νεολαία τους, τα μέλη της οποίας στα συνέδριά τους ανοίγουν κεφάλια μεταξύ τους και φέρνουν πούλμαν με πληρωμένους ψηφοφόρους.

Εμείς έχουμε επιλέξει άλλη οδό, το διάλογο, την πολιτική συζήτηση, τις δημοκρατικές διαδικασίες. Τις θέσεις μας μπορεί να τις βρει ο καθένας και είναι συγκεκριμένες. Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει το πολιτικό, κοινωνικό και ιδεολογικό της στίγμα στους μαζικούς κοινωνικούς αγώνες και είναι αδιαμφισβήτητο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Οι ακτιβισμοί της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ εξαντλούνται σε μπραβιλίκια

Νεολαία ΠΑΣΟΚ κατά νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το ερωτηματολόγιο περί ακτιβισμού

ADVERTISING

SHARE: