ΝΔ για Κατσίκη: Βλέπουν τις εκλογές ως διέξοδο

ΒΟΥΛΗ - Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του ν. 4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις», Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.  (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του ν. 4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και λοιπές διατάξεις», Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη σύμφωνα με τις οποίες χαρακτήρισε μονόδρομο τις εκλογές αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. "Η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ειναι σενάριο που δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε", είπε

«Είναι φανερό ότι και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας συνειδητοποιούν ότι με την κυβερνητική ανευθυνότητα, την αναξιοπιστία και τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές, η χώρα συνεχίζει έναν επικίνδυνο κατήφορο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη.

«Ομολογούν, πλέον, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση που η ίδια έχει δημιουργήσει και βλέπουν τις εκλογές ως διέξοδο. Ας τους ακούσει ο κ. Τσίπρας» προσθέτει η ΝΔ.

Κατσίκης: Κλείσιμο αξιολόγησης ή εκλογές και προσάρτηση των Σκοπίων

Και τι δεν είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης μιλώντας σήμερα, στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH98.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε μονόδρομο τις εκλογές αν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο βουλευτής ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμικυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκρεμμοτήτων σε πληρωμή τόκων και χρεολύσιων , θα εξαρτηθούν συνεπώς αν στον χρόνο είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση , τότε μονόδρομος είναι η λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με οτι μας εχει απομείνει, μόνοι μας θα πρεπει να δούμε με την οικονομική μας κατάσταση".

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περι επιμήκυνσης και απομείωσης του χρέους γιατί μέχρι τωρα δεν έχουμε δει κάτι οπως ειπε και πρόσθεσε πιο κάτω: "άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα , ειναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε αλλο".

Ο κ. Κώστας Κατσίκης με αφορμή τις προκλήσεις των Τούρκων αλλά και τις αναφορές των γειτόνων μας βόρεια περί Μακεδονίας , ανέφερε κάτι που οπως σημείωσε , το ειπε και χθες στη βουλή στους σπουδαστές της εθνικής άμυνας: "Αν νομίζουν οτι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται Μακεδονία , τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γή στα ελληνικά εδάφη τα Σκόπια ως Μακεδονία να τη θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος.

Στην ερώτηση τι ακριβώς εννοεί , ο κ. Κατσίκης σημείωσε: "Εννοώ αν εκείνοι πιστεύουν οτι τα Σκόπια ειναι Μακεδονία , τότε οπου Μακεδονική γη , ελληνική γή και ο νοών νοείτο".

ADVERTISING

SHARE: