ΝΔ: Για όσα λέει ο κ. Καμμένος ας ερωτηθεί ο κ. Τσίπρας

ΝΔ: Για όσα λέει ο κ. Καμμένος ας ερωτηθεί ο κ. Τσίπρας
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου. Τετάρτη, 4 Απριλίου 2018 Eurokinissi

Δηκτικό σχόλιο της ΝΔ στα όσα δήλωσε ο υπουργός Άμυνας από την Ικαρία

“Για όσα λέει ο κ. Καμμένος ας ερωτηθεί ο κ. Τσίπρας” επισημαίνουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας τα όσα είπε ο υπουργός Άμυνας από την Ικαρία, παραπέμποντας παράλληλα στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ο οποίος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο “εθνικά επικίνδυνο”.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, παρακολούθησε κοινή άσκηση της Διοίκησης Άμυνας Νήσου (ΔΑΝ) Ικαρίας και του Τάγματος Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Αγίου Κηρύκου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένςο δήλωσε: Δεν μας φοβίζουν και δεν μας γονατίζουν οι προκλήσεις του, οι απειλές του και οι ύβρεις του. Ίσα – ίσα, μας δυναμώνουν ακόμη περισσότερο. Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό”. Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα