ΝΔ για Τσίπρα: Παίζει με τη φωτιά, δημιουργεί σύγχυση

ΝΔ για Τσίπρα: Παίζει με τη φωτιά, δημιουργεί σύγχυση
ΑΘΗΝΑ-Κατέθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΔ ο Β. Μεϊμαράκης- συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Πώς σχολιάζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ όσα είπε ο πρωθυπουργός κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ. Επίθεση στην κυβέρνηση για τις καταστροφές από τη θεομηνία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Ο κ. Τσίπρας παίζει και πάλι με τη φωτιά.

Με όσα λέει δημιουργεί σύγχυση, αβεβαιότητα, ανησυχία.

Μιλά για “παρεμβάσεις ενάντια στην προοπτική επιτυχίας του ελληνικού προγράμματος”, που “στόχο έχουν τη διαίρεση της Ευρώπης”.

Μιλά για κινδύνους που ξεκινούν από την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος και φτάνουν στη διαίρεση της Ευρώπης.

Με όσα υπαινίσσεται δείχνει πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και κάτι προετοιμάζει.

Οφείλει να δώσει άμεσα καθαρές και υπεύθυνες εξηγήσεις.

Η χώρα δεν αντέχει άλλο πείραμα Τσίπρα».

“Οι καταστροφές από τη θεομηνία απέδειξαν την ανευθυνότητα ΣΥΡΙΖΑ”

Νωρίτερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία και τις αλληλοκατηγορίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Οι καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία ανέδειξαν άλλη μια φορά την ανευθυνότητα ΣΥΡΙΖΑ. Χθες το βράδυ, η περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου δήλωνε ότι αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το Υπουργείο Υποδομών και Δικτύων και ο κ. Σπίρτζης.

Σήμερα, με κοινή δήλωσή τους, ισχυρίζονται ότι οι σχέσεις τους είναι άριστες.

Αυτό δεν αφορά κανέναν.

Πέρα, όμως, από το γαϊτανάκι των ευθυνών υπάρχει το ερώτημα, τι κάνουν για να προστατέψουν, αλλά και να ανακουφίσουν, τον κόσμο που πλήττεται;

Η Νέα Δημοκρατία ζητά την άμεση στήριξη των πληγέντων».

Ακόμη, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα στη Γαλλία, απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια επιστολή στον Γάλλο Πρόεδρο Francois Hollande. Εκφράζει εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας, τη βαθιά του θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα