ΝΔ: Ο Κοτζιάς ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη
Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

Καθυστερημένες αντιδράσεις στην ενεργοποίηση των διπλωματικών μέσων για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που αμφισβητεί η Τουρκία καταλογίζει στον υπουργό εξωτερικών η ΝΔ

Καθυστερημένες αντιδράσεις στην ενεργοποίηση των διπλωματικών μέσων για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων που αμφισβητεί η Τουρκία καταλογίζει στον υπουργό Εξωτερικών η ΝΔ και επιτίθεται στον Νίκο Κοτζιά υποστηρίζοντας ότι «ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ τονίζει:

«Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων.

Δυστυχώς, ενώ διευρύνεται η τουρκική προκλητικότητα, ο Υπουργός Εξωτερικών συνεχίζει - και σε αυτό το μέτωπο - να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση. Αντί επικοινωνιακών εξάρσεων, θα ήταν πιο χρήσιμο να ενεργοποιεί εγκαίρως κάθε διπλωματικό μέσο για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας που τόσο απροκάλυπτα αμφισβητεί η Τουρκία. Και να φροντίζει εκ των προτέρων για τη θωράκιση των εθνικών συμφερόντων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κοτζιάς σε Τουρκία: Η Ελλάδα δεν θα έχει ξανά τέτοια ειρηνική συμπεριφορά

Τζανακόπουλος: Νέα επιθετική ενέργεια της Τουρκίας θα απαντηθεί

Κουμουτσάκος: Ο Τσίπρας δεν επεσήμανε τα αυτονόητα στο Γιλντιρίμ

ADVERTISING

SHARE: