ΝΔ: Οι δηλώσεις Τσίπρα επιβεβαιώνουν ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με σοβαρότητα το Σκοπιανό

ΝΔ: Οι δηλώσεις Τσίπρα επιβεβαιώνουν ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με σοβαρότητα το Σκοπιανό
Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

Σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι η παρέμβαση του πρωθυπουργού δικαιώνει την απόφασή της "να μη γίνει συνυπεύθυνη".

Για μικροπολιτικές και διχαστικές επιδιώξεις του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ποτέ δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα το ονοματολογικό ζήτημα της πΓΔΜ κάνει λόγο η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και με την οποία απαντά στη δήλωση του πρωθυπουργού.

Η Νέα Δημοκρατία απαντά στα όσα είπε ο πρωθυπουργός περί “ακροδεξιών πιέσεων”, κάνοντας λόγο για “αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες” και αναφέρει πως η παρέμβαση του πρωθυπουργού δικαιώνει την απόφαση της ΝΔ “να μη γίνει συνυπεύθυνη”.

Κλείνοντας η ανακοίνωση, καλεί τον πρωθυπουργό να σχολιάσει την θέση του Πάνου Καμμένου στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

“Και μόνον το περιεχόμενο και το ύφος των δηλώσεων του κ. Τσίπρα επιβεβαιώνουν ξανά ότι ουδέποτε αντιμετώπισε με την αναγκαία σοβαρότητα και ευθύνη το εθνικό πρόβλημα με την FYROM, προτάσσοντας διαρκώς τις  μικροπολιτικές και διχαστικές του επιδιώξεις.

Σήμερα είχε μάλιστα το θράσος να χαρακτηρίσει “προϊόν ακροδεξιών πιέσεων” τις αυτονόητες πατριωτικές ευαισθησίες των πολιτών, όπως και τις αντίστοιχες θέσεις που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με την σημερινή του παρέμβαση ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του.

Υ.Γ. Κατά τα λοιπά, ακόμη, αναμένουμε το σχόλιο του κ. Τσίπρα για τη θέση του κ. Καμμένου και το αν θεωρεί στοιχειωδώς υπεύθυνο, σε ένα εθνικό θέμα η Κυβέρνηση να μην έχει ξεκάθαρη και ενιαία στάση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα