ΝΔ: Όμηρος του Καμμένου ο Τσίπρας

ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΜΟΣΧΑΤΟ-ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ EUROKINISSI

Αδύναμος και αμήχανος πρωθυπουργός σχολίασε η αξιωματική αντιπολίτευση την παρέμβαση του Τσίπρα στην βουλή κατά τη συζήτηση για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τις συνομιλίες Καμμένου Γιανουσάκη

Επίθεση τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον «αδύναμο πρωθυπουργό» και «όμηρο του κ. Καμμένου» αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση του noor1 και τις συνομιλίες Καμμένου Γιανουσάκη.

Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός

«Ο κ. Τσίπρας με την σημερινή αμήχανη εμφάνισή του αποδείχτηκε ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός. Όμηρος του κ. Καμμένου» τονίζει η ΝΔ, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «εκτός τόπου και χρόνου, έφτασε στο σημείο - πάνω στον ενθουσιασμό του - να δικαιολογήσει ακόμη και τον κ. Κουρουμπλή για τις τραγικές ευθύνες του στη διαχείριση του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου» και συνεχίζει λέγοντας ότι «η αγάπη του για την καρέκλα είναι τέτοια που υπερασπίζεται, χωρίς καμία ντροπή, υπουργούς που μιλάνε με ισοβίτες».

Καταλήγοντας η ΝΔ υποστηρίζει ότι «όποιος είδε σήμερα το παραλήρημα του κ. Καμμένου έβγαλε τα συμπεράσματά του γιατί δεν μπορεί να είναι Υπουργός Εθνικής Άμυνας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλή, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βουλή: Βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες στη συζήτηση για την εξεταστική 

Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής

Γεννηματά: Αργά ή γρήγορα αυτή η εξεταστική θα γίνει

Μητσοτάκης σε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Mην γίνεστε συνένοχοι σε μια νοσηρή μεθόδευση

Καμμένος στη Βουλή: Πληρώνω από την τσέπη μου

Παπαγγελόπουλος: Θεσμική εκτροπή η πρόταση για εξεταστική

ADVERTISING

SHARE: