Νέα κόντρα ΝΔ - Καμμένου με αναφορές στη χούντα

Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Επεξεργασία και εξέταση στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεωντου σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρυθμίσεις περί σταδιοδρομίας και εξέλιξης στελεχών και οικονομικής μέριμνας και λογιστικού των Ενόπλων Δυνάμεων, σύσταση Κοινού Σώματος Οικονομικών Επιθεωρητών και άλλες διατάξεις", την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ο Θ. Δαβάκης χαρακτήρισε απαξιωτικά "συνταγματάρχη του υπουργού" τον πρόεδρο Ομοσπονδίας των Στρατιωτικών. "Δεν είναι του χουντικού παππού σας εδώ" απάντησε ο Π. Καμμένος στον βουλευτή της ΝΔ

Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Θανάση Δαβάκη και του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ξέσπασε στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Θ. Δαβάκης χαρακτήρισε «συνταγματάρχη του υπουργού» τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Αν. Τσουκαράκη. «Είναι προσβλητική αυτή η έκφραση. Να είστε ευπρεπής. Δεν είναι του χουντικού παππού σας εδώ» είπε ο κ. Καμμένος διακόπτωντας τον βουλευτή της ΝΔ.

Απαντώντας ο κ. Δαβάκης χαρακτήρισε «σκαιή» την παρέμβαση του υπουργού Άμυνας και κάλεσε τον προεδρεύοντα της επιτροπής να τον επαναφέρει στην τάξη. «Είσαι 25 χρόνια εδώ και ακόμα δεν έμαθες» πρόσθεσε σε υψηλό τόνο ο κ. Δαβάκης απευθυνόμενος στον κ. Καμμένο.

ADVERTISING

SHARE: