Νέος γύρος εσωστρέφειας στο Κίνημα Αλλαγής

Νέος γύρος εσωστρέφειας στο Κίνημα Αλλαγής
H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά μίλησε σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 18:30 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια, στα πλαίσια των διεργασιών για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς. (EUROKINISSI / Στέλιος Μισίνας) Eurokinissi

Η πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη, που έφερε την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα και η αντίδραση της Φώφης Γεννηματά στα social media

Νέο γύρο εσωστρέφειας προκαλεί στο Κίνημα Αλλαγής η συνάντηση που θα έχει την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας με τον Σταύρο Θεοδωράκη, με αφορμή την πρόταση που κατέθεσε ο τελευταίος στη Βουλή για τη συγκρότηση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η Φώφη Γεννηματά “καρφώνει” τον Σταύρο Θεοδωράκη, γράφοντας ότι  «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα.

Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».

Λίγο αργότερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού απάντησε και εκείνος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα όσα είπε η Φ.Γεννηματά. “Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων”.

Αν και το ιδρυτικό Συνέδριο του νέου φορέα είναι προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα, φαίνεται ότι ο δρόμος για την Κεντροαριστερά δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα