Novartis: Απάντηση Δρίτσα στην εμφυλιοπολεμική ρητορική Σαμαρά

Novartis: Απάντηση Δρίτσα στην εμφυλιοπολεμική ρητορική Σαμαρά
Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας (SOOC) Menelaos Myrillas / SOOC

Ο Πρόεδρος της Προανακριτικής για το σκάνδαλο Novartis χαρακτήρισε αβάσιμο- εκ μέρους εκατομμυρίων Ελλήνων- τον ισχυρισμό του Αντ. Σαμαρά περί ύπαρξης «συμμορίας».

Απάντηση στην εμφυλιοπολεμική ρητορική του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «συμμορία» έδωσε ο Πρόεδρος της Προανακριτικής, Θοδωρής Δρίτσας.

Απορρίπτοντας τις αναφορές του πρωθυπουργού περί «συμμοριτών» ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε αβάσιμες τις κατηγορίες του και επικαλέστηκε μάλιστα την αντίθετη άποψη εκατομμυρίων πολιτών. «Οφείλω να επισημάνω, ότι μεταξύ πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, ούτε εμένα, ούτε τα άλλα μέλη της Επιτροπής, είναι δόκιμο να μας συμπεριλαμβάνετε στον ισχυρισμό σας «γνωστή σε όλους», όταν αναφέρεστε -απολύτως αβάσιμα κατά την κρίση μας- σε “σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία”».

Ο κ. Δρίτσας υπερασπίστηκε, μάλιστα, το έργο της Προανακριτικής και αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του πρώην πρωθυπουργού. «Η Επιτροπή μας δεν επιδίδεται σε “κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις” και σε καμία περίπτωση, η λειτουργία της, δε συνιστά “έναν ακόμη κρίκο”, σε καμιά ουσιαστική συγκάλυψη και σε καμία σκευωρία”» ξεκαθάρισε o πρόεδρος της Προανακριτικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα