Novartis: Αρνείται και ο Πικραμμένος να καταθέσει στην Προανακριτική

Novartis: Αρνείται και ο Πικραμμένος να καταθέσει στην Προανακριτική
Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) eurokinissi

O εμπλεκόμενος στη δικογραφία πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός δηλώνει ότι δεν θα παραστεί για «έκφραση γνώμης» στην επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο της Novartis

ην άρνηση του να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά το σκάνδαλο της Novartis ανακοίνωσε και ο πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο εμπλεκόμενος στη δικογραφία της Novartis ανέφερε με επιστολή του στον Πρόεδρο της Προανακριτικής Θ. Δρίτσα ότι δεν θα παραστεί «για έκφραση γνώμης» για το θέμα της αρμοδιότητας της προανακριτικής.

Εκφράζει μάλιστα την προσδοκία του ότι η «η κρίση της Επιτροπής θα είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τους Νόμους».

«Επιφυλάσσομαι για το δικαίωμά μου να παραστώ σε μεταγενέστερη συνεδρίαση της Επιτροπής επί της ουσίας της υπόθεσης» καταλήγει ο κ. Πικραμμένος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα