Novartis: Δεν θα προσέλθει να καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς

Novartis: Δεν θα προσέλθει να καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς
Ο Αντώνης Σαμαράς Alexandros Michailidis / SOOC

Ενημέρωσε τον πρόεδρο της Προανακριτικής για την άρνησή του και ζήτησε να καταθέσουν πριν απ’ αυτόν οι προστατευόμενοι μάρτυρες. Ανάλογη στάση τηρεί και ο Ανδρέας Λοβέρδος

Την άρνησή του να καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Novartis ανακοίνωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εμπλέκεται στη δικογραφία του σκανδάλου.

Ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε για τη στάση του τον Πρόεδρο της Προανακριτικής Θοδωρή Δρίτσα εξαπολύοντας μάλιστα σκληρή επίθεση στη συμπολίτευση για τους χειρισμούς της.

Υπενθυμίζεται ότι στην Προανακριτική αρνήθηκε να καταθέσει και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ενω ανάλογη στάση αναμένεται να κρατήσουν και άλλοι από τους 10 εμπλεκόμενους στη δικογραφία.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής του κ. Σαμαρά στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής:

Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής, Δεν προτίθεμαι να παραστώ στη συνεδρίαση της Επιτροπής σας την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018. Δεν με αφορούν κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις οι οποίες συνιστούν έναν ακόμη κρίκο στην ουσιαστική συγκάλυψη της σε βάρος μου σκευωρίας. Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία. Απαιτώ άλλωστε την ουσιαστική διερεύνηση της όλης υπόθεσης, με εξέταση όλων των μαρτύρων και όλων των στοιχείων. Διατηρώ αυτονόητα το δικαίωμά μου να εκφέρω την άποψή μου, σε περίπτωση που εισέλθετε στην ουσία της υπόθεσης μετά την κατάθεση των μαρτύρων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα