Novartis: Σε ειδική αίθουσα της Βουλής προσέρχονται εμπλεκόμενοι στη δικογραφία

Novartis: Σε ειδική αίθουσα της Βουλής προσέρχονται εμπλεκόμενοι στη δικογραφία
Eurokinissi

Τους παραχωρήθηκε η αίθουσα 168 στον πρώτο όροφο της Βουλής μετά από αίτημά τους. Ήδη έχουν φτάσει οι πρώτοι και προετοιμάζονται για τις ομιλίες τους

Σε ειδική αίθουσα στη Βουλή που τους παραχωρήθηκε για τις ανάγκες της σημερινής ημέρας βρίσκονται πρόσωπα που εμπλέκονται στη δικογραφία της Novartis.

Οι εμπλεκόμενοι στη δικογραφία που δεν είναι βουλευτές και ως εκ τούτου δεν έχουν γραφεία στο κοινοβούλιο ζήτησαν από τη Βουλή να τους παραχωρήσει μια αίθουσα προκειμένου να προετοιμαστούν για τις τοποθετήσεις τους. Το αίτημα έγινε δεκτό από την Βουλή και στην αίθουσα αυτή (βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Μεγάρου της Βουλής) έχουν αρχίσει ήδη να προσέρχονται οι πρώτοι από αυτούς οι οποίοι διαβάζουν τις ομιλίες τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πολιτικά πρόσωπα αναμένεται να συζητήσουν και θέματα που αφορούν τις ομιλίες τους σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Στην αίθουσα βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος και οι πρώην υπουργοί Γιάννης Στουρνάρας και Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα