Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής

Ο Αλέξης Τσίπρας στο βήμα της Βουλής
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». Τρίτη 1 Αυγούστου 2017(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει αυτή την ώρα στη βουλή, με αφορμή τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής. Βέλη κατά της ΝΔ και συγκεκριμένα του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη

Με υψηλούς τόνους και βαριές εκατέρωθεν κατηγορίες συνεχίζεται στη Βουλή η συζήτηση της πρότασης της ΝΔ για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σε βάρος του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, σχετικά με την υπόθεση του Noor 1. Λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα στο βήμα της βουλής ανέβηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και έστρεψε τα πυρά του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε live την ομιλία του από την αίθουσα της ολομέλειας της βουλής:

Τοποθετούμενος στη Βουλή νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΝΔ μεταξύ άλλων, είπε: “Τα επιχειρήματά σας δείχνουν πόσο εκτεθειμένοι είστε και πόσο ευάλωτοι αισθάνεστε. Είστε και πολιτικά ανέντιμοι. Έχουμε ψηφίσει όλες τις προτάσεις σας εξεταστική επιτροπή, δεν έχετε ψηφίσει καμία” και συνέχισε σημειώνοντας ότι τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για την καταψήφιση της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής είναι σαθρά.

Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και αν κάποιο στέλεχός μας είναι αναμεμιγμένο σε αξιόποινη πράξη

“Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και αν κάποιο στέλεχός μας είναι αναμεμιγμένο σε αξιόποινη πράξη, αν υποστεί τις συνέπειες. Οι συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν ρίγη. Ο λιμενικός λέει για να κυβερνά δέκα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο υπουργός δεν έχει διατάξει καμία έρευνα. Πρόκειται για τον ίδιο υπουργό που έχει μαυρίσει τις θάλασσες και τις ακτές της Αττικής και παραμένει κολλημένος στην καρέκλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα