Ο αναίτιος πανικός της Μαρίας Σπυράκη

Ο αναίτιος πανικός της Μαρίας Σπυράκη
ΑΘΗΝΑ-Συνέντευξη Τύπου έδωσαν η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτής ΑΚΌ Αθηνών, Ντόρα Μπακογιάννη, ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Κορινθίας, Χρίστος Δήμας και η ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη,που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της ΝΔ ,με κεντρικό θέμα η πορεία απορρόφησης των πόρων του ΕΣΠΑ.(Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Την είδηση της εμπλοκής του ονόματος της συζύγου του πρόεδρου της ΝΔ σχολίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η Μαρία Σπυράκη

Η συμμετοχή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη σε εταιρεία που εμφανίζεται στα Paradise Papers ήταν καθόλα νόμιμη και δημοσίως γνωστή, δήλωσε στον ΣΚΑΪ η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη, με αφορμή το δημοσίευμα του Έθνους. Σε μια ανεξήγητη επίθεση η κα. Σπυράκη έκανε λόγο για «κέντρο διανομής» ειδήσεων του Μεγάρου Μαξίμου, υποστηρίζοντας ότι φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης απλώς αντιγράφουν και αναδημοσιεύουν παλιές ειδήσεις για να χτυπήσουν τη ΝΔ.

Παρά το γεγονός πως από την εφημερίδα δόθηκε βήμα στην σύζυγο του προέδρου της ΝΔ να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μιας και το όνομά της εμφανίζεται μεταξύ χιλιάδων άλλων στην διεθνή έρευνα 382 δημοσιογράφων, από 67 χώρες, για την εκπρόσωπο του κόμματος πρόκειται για ένα απλό “copy paste” παλιότερου θέματος.

Συνεχίζοντας για το θέμα, η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι η εταιρεία προκάλεσε οικονομική ζημία στην κ. Γκραμπόφσκι και δραστηριοποιήθηκε μόνο κατά την περίοδο 2010-2012, διάστημα κατά το οποίο το ζεύγος Μητσοτάκη βρισκόταν σε διάσταση. Πρόσθεσε πως θεματοφύλακες της επιχείρησης ήταν οι αμερικανικοί τραπεζικοί κολοσσοί JP Morgan και Goldman Sachs, που αποτελούν εγγύηση για τη νομιμότητα όλων των δραστηριοτήτων. Ξεκαθάρισε πως η κ. Γκραμπόφσκι ουδέποτε έχει βγάλει παρανόμως κεφάλαια από την Ελλάδα, ούτε έχει «ξεπλύνει» χρήματα.

Δείτε τις δηλώσεις της:

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ‘ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ’:

Η Proton, η Πειραιώς και οι «ορφανές» offshore
Οι ελληνικές «σημειώσεις» στις λίστες της φοροαποφυγής
Η κερδοφόρος υπεράκτια ιστορία της Apple
Νήσος του Μαν: Ένα «πάρκινγκ» φοροαποφυγής για τζετ και γιοτ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα