Ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με 68%

Ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με 68%
Ο Φώτης Κουβέλης ψηφίζει γαι την εεκλοή προέδρου στην τελευταία ημέρα του 3ου συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Το αποτέλεσμα της καταμέτρησης για τη νέα Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το βράδυ

Ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με ποσοστό 68,34%, όπως ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή.

Έλαβε, συγκεκριμένα, 503 ψήφους επί συνόλου ψηφισάντων 745. Ο έτερος υποψήφιος Δημήτρης Λουκάς έλαβε 155 ψήφους, δηλαδή ποσοστό 21,01%, ενώ 79 σύνεδροι ή 10,71% των ψηφισάντων, ψήφισαν λευκό.

Ο κ. Κουβέλης μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα δήλωσε ότι η ΔΗΜΑΡ επανέρχεται ολικά στην πολιτική ζωή και θέλει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της απέναντι στην κοινωνία, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση, αλλά με τους ανθρώπους όρθιους. «Είναι δύναμη ευθύνης για αλλαγή» είπε «και θα διεκδικήσει σταθερά, με τις θέσεις και τις ιδέες της, λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Προχωράμε ενωμένοι και με συλλογικότητα και με σαφήνεια πολιτικών θέσεων».

Ο κ. Κουβέλης ευχαρίστησε τα μέλη και τους συνέδρους του κόμματος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στη νέα ηγεσία.

Εξάλλου, ο κ. Δ. Λουκάς τόνισε ότι με συνέπεια, ευθύνη και χωρίς αμφισημίες η ΔΗΜΑΡ θα εργαστεί για μια νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, με έντονη παρουσία της Αριστεράς.

Το αποτέλεσμα της καταμέτρησης για τη νέα Κεντρική Επιτροπή αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το βράδυ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα