Ο Κουτσούμπας κηρύσσει τον πόλεμο στον ιμπεριαλισμό

Ο Κουτσούμπας κηρύσσει τον πόλεμο στον ιμπεριαλισμό

Συνδέουμε την καθημερινή πάλη του λαού μας ενάντια στα μνημόνια, στα αντιλαϊκά μέτρα, στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, με τον αγώνα ενάντια σε οποιοδήποτε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σε οποιαδήποτε επέμβαση τονίσε ο ΓΓ του ΚΚΕ

«Δυναμώνουμε την αντιιμπεριαλιστική πάλη, τον αγώνα ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στις επεμβάσεις. Συνδέουμε την καθημερινή πάλη του λαού μας ενάντια στα μνημόνια, στα αντιλαϊκά μέτρα, στην ΕΕ και τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου, με τον αγώνα ενάντια σε οποιοδήποτε ιμπεριαλιστικό πόλεμο, σε οποιαδήποτε επέμβαση. Για καμιά αλλαγή συνόρων στην περιοχή μας και σε όλο τον κόσμο, για να γυρίσουν πίσω όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται εκτός συνόρων, για να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου, για να φύγει το ΝΑΤΟ από την Ελλάδα, να αποδεσμευτούμε απ’ αυτή τη λυκοσυμμαχία, να μη συμμετέχουμε σε όλους αυτούς τους επικίνδυνους τυχοδιωκτισμούς και στην περιοχή μας, στο Αιγαίο, στα Βαλκάνια, στη Μαύρη Θάλασσα, στην Αν. Μεσόγειο, στη Μ. Ανατολή, στη Β. Αφρική» δήλωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, στο υπ. Εθνικής ‘Αμυνας στην συγκέντρωση υποδοχής της 37ης Μαραθώνιας Πορείας Ειρήνης.

 

 

«Η φετινή Μαραθώνια Πορεία μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για να δυναμώσει το αντιιμπεριαλιστικό κίνημα, η αντιιμπεριαλιστική πάλη, ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, στις επεμβάσεις, για την ειρήνη και τη λαϊκή ευημερία» κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα