Ο Μπουτάρης ‘γουστάρει’ Θεοδωράκη

Ο Μπουτάρης ‘γουστάρει’ Θεοδωράκη

Έναν ισχυρό “φίλο” στην μάχη για την ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης φαίνεται πως βρήκε στην Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς ο δήμαρχος της πόλης ήταν εκείνος που προέτρεψε τον επικεφαλής του Ποταμιού να λάβει μέρος στην κούρσα των εκλογών.

Με την ευχή του Γιάννη Μπουτάρη, έτσι ώστε να είναι ο επόμενος επικεφαλής του νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, ξεκίνησε την περιοδεία του στην Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Θεοδωράκης. Άλλωστε, οι δύο άνδρες διατηρούν βαθιά φιλία εδώ και χρόνια, επομένως, η παραπάνω ευχή, μόνο σαν έκπληξη δεν έμοιαζε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού και ο δήμαρχος της συμπρωτεύουσας αντάλλαξαν αρκετές φιλοφρονήσεις κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν το πρωί της Τρίτης, με τον δεύτερο να μην κρύβει την αδυναμία που έχει στον πρώτο, έστω και αν χρειάστηκε να επικαλεστεί τον “φερετζέ” της στήριξης στην τοπική αυτοδιοίκηση που δείχνει ο Στ.Θεοδωράκης.

“Ξέρω πόσο ο Σταύρος πιστεύει ότι οποιαδήποτε αναγέννηση του κέντρου θα προκύψει από την ενίσχυση της τοπικής αυτοδιοίκησης, γι αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος που εάν τελικά γίνει ο αρχηγός του νέου κόμματος θα δώσει μεγάλη σημασία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Και φυσικά του το εύχομαι» δήλωσε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν τους δύο άνδρες επικαλέστηκε και ο επικεφαλής του Ποταμιού, προχωρώντας μάλιστα και στην αποκάλυψη, ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον παρακίνησαν να θέσει υποψηφιότητα. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στην διαδικασία ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, προσέθεσε ότι «τώρα θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη για να ενώσουμε βέβαια την παράταξη, όχι για να την διχάσουμε. Παλεύουμε, πολεμάμε, ενώνουμε και τελικά νομίζω ότι θα νικήσουμε. Κι όταν λέω θα νικήσουμε, εννοώ πως θα νικήσουμε προς όφελος της χώρας. Αντίπαλος μας είναι τα πολλά άλυτα προβλήματα της χώρας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα