Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Ραδιόφωνο 24/7

Ο Νικήτας Κακλαμάνης στο Ραδιόφωνο 24/7

Στα "Παιχνίδια Εξουσίας" με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού βρέθηκε καλεσμένος ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης και μίλησε για την επόμενη μέρα μετά τις εκλογές, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τις συνεργασίες

Καλεσμένος στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού βρέθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος διευκρίνισε τι εννοούσε όταν σχολίασε πως κάποιοι επιθυμούν να δουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό με δεκανίκια, ενώ τοποθετήθηκε και στο ζήτημα της συνεργασίας με ΚΙΝΑΛ και Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε τόσο στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, όσο και στο νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

“Η προσπάθεια δεν πρέπει να είναι απλά η ΝΔ να κόψει πρώτη το νήμα στην επόμενη εκλογική διαδικασία. Είναι να βγει με αυτοδύναμη πλειοψηφία” σχολίασε για την επόμενη μέρα των εκλογών, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, που εξέφρασε την πεποίθηση πως σε αυτές η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα. Ωστόσο, όπως είπε, δεν είναι ώρα να συζητά κανείς περί συνεργασιών. “Συμφωνώ ο Μητσοτάκης να απευθύνει πρόσκληση σε όμορες δυνάμεις για συναινέσεις. Είναι άλλο προσκαλώ και άλλο παρακαλώ” σχολίασε με νόημα.

Στο ίδιο θέμα, αν και ανέφερε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι όμορο κόμμα, πιστεύει πως στην Ιπποκράτους υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους. “Αν το τρίτο ή το τέταρτο κόμμα λέει ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, το πρώτο και το δεύτερο τι πρέπει να πει;” τόνισε.

Ακούστε και δείτε τι δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα