Ο Παπανδρέου συζητά για την εκλογή Τραμπ με την Καλομοίρα

Ο Παπανδρέου συζητά για την εκλογή Τραμπ με την Καλομοίρα

Δυο ασυνήθιστοι συνομιλητές αντάλλαξαν απόψεις για τις αμερικανικές εκλογές. Ο πρώην πρωθυπουργός και η τραγουδίστρια τα είπαν στα αγγλικά πριν από την πρεμιέρα θεατρικής παράστασης

Ο Γιώργος Παπανδρέου λείπει για μεγάλα χρονικά διαστήματα από την Ελλάδα, ενώ σπάνιες είναι τα τελευταία χρόνια και οι δημόσιες εμφανίσεις του. Παρόλα αυτά, τη Δευτέρα το βράδυ βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ωραία Μου Κυρία” και συζήτησε για τις αμερικανικές εκλογές με την Καλομοίρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η Σάσα Σταμάτη, ο πρώην πρωθυπουργός αφιέρωσε αρκετά λεπτά στη συνομιλία της με την τραγουδίστρια και συμπαρουσιάστρια του Rising Star. Η κουβέντα τους έγινε στα αγγλικά, με την Καλομοίρα να εντυπωσιάζεται από το επίπεδο του κου. Παπανδρέου.

Σύμφωνα πάντα με την Σάσα Σταμάτη, η Καλομοίρα του μίλησε για τη νέα της δουλειά στα backstage του Rising Star, με τον Γιώργο Παπανδρέου να σχολιάζει πόσο έχει ομορφύνει η τραγουδίστρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική και πως είναι πολύ καλή στη δουλειά της.

Εκείνο που έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι πως η συζήτηση των δύο περιστράφηκε και γύρω από τα πολιτικά και συγκεκριμένα την εκλογή Ντόναλντ Τραμπ. Δυστυχώς, δεν μας μεταφέρθηκε η ακριβής συνομιλία και τα σχόλια του πρώην πρωθυπουργού και της Καλομοίρας για το θέμα.

Ο κ. Παπανδρέου έχει απασχολήσει και πάλι το… lifestyle, πριν από ένα μήνα περίπου, με τη selfie που είχε βγάλει παρέα με την Κατερίνα Καινούριου στο γυμναστήριο. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει από τον αέρα πως συναντά τον πρώην πρωθυπουργό εκεί που γυμνάζεται και για του λόγου το αληθές ανάρτησε και την παρακάτω φωτογραφία στο instagram.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κληθείς να σχολιάσει στους δημοσιογράφους αυτές τους τις επαφές, τόνισε:
“Πάντα ήμουν κοντά στον κόσμο, θέλω να μαθαίνω, να ακούω. Ο πολιτικός ,το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ακούει τον κόσμο, να συζητά, να κατανοεί…”

Δείτε το σχόλιό του

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα