Ο Πλακιωτάκης απαντά σε Τσίπρα και τον αποκαλεί αγκιτάτορα της αριστεράς

Ο Πλακιωτάκης απαντά σε Τσίπρα και τον αποκαλεί αγκιτάτορα της αριστεράς
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης Eurokinissi

Η αναφορά του πρωθυπουργού σε αλλαγή στάσης της ΝΔ όσον αφορά στα hot spots, προκάλεσε την αντίδραση του πρώην υπηρεσιακού προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Την αντίδραση του Γιάννη Πλακιωτάκη προκάλεσε το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για αλλαγή στάσης της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά στα hot spots και η αναφορά του προσωπικά στα όσα είχε πει ο υπηρεσιακός τότε πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη σύνοδο των αρχηγών

Ο κ.Τσίπρας σχολίασε ειδικότερα την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το προσφυγικό, καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να μην αναμασά όπως είπε τα ίδια επιχειρήματα περί καθυστερήσεων που χρησιμοποιούν κάποιοι που κουνούν το δάκτυλο στη χώρα και στη συνέχεια δήλωσε ότι χαίρεται για την αλλαγή στάσης της ΝΔ.

Επικαλέστηκε μάλιστα το σημερινό εκπρόσωπο της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο λέγοντας “Εσείς είσαστε τότε στη Σύνοδο των αρχηγών με τον τότε υπηρεσιακό πρόεδρο της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη όταν διέπραξε το ατόπημα να δηλώσει ότι η θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ότι δεν πρέπει να γίνουν hot spots στα νησιά, διότι είναι εστίες έντασης”.

Ο κ.Κουμουτσάκος από τα έδρανα της αντιπολίτευσης ακούστηκε να απαντά στον πρωθυπουργό “Ρωτήστε τον κ.Καμμένο”, ενώ αντίστοιχη απάντηση έδωσε και ο κ.Μητσοτάκης στη δευτερολογία του.

Ανακοινωση εξέδωσε όμως στη συνέχεια και ο ίδιος ο κ.Πλακιωτάκης υποστηρίζοντας ότι: “Ο κ. Τσίπρας ως γνήσιος αγκιτάτορας της αριστεράς διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σε σχέση με τα όσα διημείφθησαν στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.”

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας για τον κ.Τσίπρα: “Δυστυχώς γι’ αυτόν, η συστηματική προσπάθειά του για να κλέψει το μυαλό και την καρδιά μας, θα πέσει στο κενό. Παρά τα όσα λέει, τα αποτελέσματα της πολιτικής του δεν τον δικαιώνουν. Καλό θα είναι να προσγειωθεί άμεσα στη ζοφερή πραγματικότητα που δημιούργησε και να αφήσει τους κομπασμούς” και κατέληξε καλώντας τον πρωθυπουργό:

“Σε περίπτωση που αδυνατεί να κατανοήσει το μέγεθος του προβλήματος που προκάλεσε στον τόπο, υπάρχει διέξοδος, και είναι μία. Η άμεση αποχώρησή του από τη διακυβέρνηση της χώρας.”  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα