Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετάει τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετάει τον Παύλο Γιαννακόπουλο
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετάει τον Παύλο Γιαννακόπουλο Eurokinissi Sports

Συλλυπητήρια πολιτικών και κομμάτων για τον θάνατο του επιχειρηματία και εκ των κορυφαίων αθλητικών παραγόντων της χώρας

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του επιχειρηματία και ενός εκ των κορυφαίων αθλητικών παραγόντων της χώρας, Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε ο πολιτικός κόσμος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος συνδεόταν με μακροχρόνια φιλία με τον Παύλο Γιαννακόπουλο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γιο του εκλιπόντα Δημήτρη και του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του. Ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Καμμένος: Καλό ταξίδι πρόεδρε

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος έγραψε στα social media:

“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τον γνωρίσαμε σαν την ήρεμη δύναμη του αθλητισμού, των επιχειρήσεων, άριστο οικογενειάρχη και πιστό αγαπητό φίλο στην παρέα του. Θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό Ταξίδι Πρόεδρε”.

Βασιλειάδης: Κέρδισε καθολικά τον σεβασμό ακόμα και των αντιπάλων του

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ενός ανθρώπου που όπως είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης «κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του».

Η ανακοίνωση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος κατάφερε κάτι σπάνιο στον ελληνικό αθλητισμό, καθώς μέσα από τη διαδρομή του ως αθλητικός παράγοντας και την τεράστια προσφορά του στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, κέρδισε καθολικά το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του. Τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του και την οικογένεια του Παναθηναϊκού».

ΝΔ: Έθετε πάντα μεγάλους στόχους αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωσή της: “Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα τον Παύλο Γιαννακόπουλο με θλίψη, αλλά και σεβασμό. Έναν σημαντικό επιχειρηματία της φαρμακοβιομηχανίας και έναν σπουδαίο παράγοντα του αθλητισμού που όχι μόνον έθετε πάντα μεγάλους στόχους, αλλά ήξερε και να τους πετυχαίνει.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπηρέτησε για δεκαετίες το ελληνικό μπάσκετ και οδήγησε τον Παναθηναϊκό επανειλημμένα στην κορυφή της Ευρώπης κερδίζοντας την εκτίμηση ακόμη και των αντιπάλων του. Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Γεννηματά: Το μεγάλο έργο που αφήνει θα τον θυμίζει  σε όλους μας για πάντα

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σε ανάρτησή της στα social media, επισημαίνει:

“Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Με θλίψη αποχαιρετώ τον σεμνό άνθρωπο και οικογενειάρχη, τον επιτυχημένο  επιχειρηματία, τον κορυφαίο του αθλητισμού, τον δημιουργό του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το μεγάλο έργο που αφήνει θα τον θυμίζει  σε όλους μας για πάντα. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Κίνημα Αλλαγής: Στήριξε με αγνή αγάπη τον ελληνικό αθλητισμό

“Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, υπήρξε κορυφαίος αθλητικός παράγοντας της χώρας, με ιδιαίτερη αγάπη για το μπάσκετ. Για περισσότερα από 40 χρόνια στήριξε με αγνή αγάπη, δυναμισμό και πάθος τον ελληνικό αθλητισμό προσφέροντας του κορυφαίες διακρίσεις, κάνοντας το ελληνικό μπάσκετ πρωταγωνιστή σε ευρωπαϊκό επίπεδο” ανακοίνωσε ο τομέας Αθλητισμού του Κινήματος Αλλαγής.

Θεοδωράκης: Εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα

“Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εκπροσωπούσε μια γενιά επιχειρηματιών που σιγά σιγά χάνεται από τη χώρα. Δουλευταράς, εφευρετικός, πεισματάρης, με πίστη στους Έλληνες – στα μυαλά τους και στα χέρια τους. Τα συλλυπητήρια μου στη μεγάλη οικογένειά του – προσωπική, επιχειρηματική, αθλητική”, αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα