Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο περίπτερο της 24MEDIA

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο περίπτερο της 24MEDIA
DEMI MERZIE

Τι είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τη δυνατότητα προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα. "Πρέπει να δοθεί χώρος στις επενδύσεις αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα", είπε μεταξύ άλλων

Το περίπτερο της 24MEDIA επισκέφθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τη διάρκεια της ξενάγησής του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο αρχηγός του Ποταμιού και υποψήφιος ηγέτης του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς συναντήθηκε με την διοίκηση της Έκθεσης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Τάσο Τζήκα. Εξερχόμενος από τη συνάντηση, αφού συνεχάρη τους εργαζόμενους και τη διοίκηση, δήλωσε “Είναι προφανές ότι χρόνο με τον χρόνο, η Έκθεση αναπτύσσεται και πλέον έχουμε φτάσει σε αριθμούς επισκεπτών – ρεκόρ και αποδοχής από τον ξένο επιχειρηματικό κόσμο. Αυτό είναι και το σημαντικό”. Διαπιστώνοντας ότι “υπάρχει ένας αέρας Κίνας στην πόλη” ο Σταύρος Θεοδωράκης,είπε πως αυτό μπορεί να είναι προς όφελος των επενδυτικών οίκων από την Κίνα που θέλουν να επενδύσουν σε μια χώρα όπως η Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο επικεφαλής του Ποταμιού, τόνισε ότι η χώρα παρά τα προβλήματά της, έχει καταφέρει να έχει ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό και γι'αυτό είναι εύκολο να προχωρήσει μπροστά “αρκεί να υπάρχουν στην κεφαλή αυτής της χώρας, άνθρωποι που προβληματίζονται λίγο περισσότερο με την πραγματική δύναμη, δηλαδή τα μυαλά και τα χέρια της χώρας που πρέπει να απελευθερώσουμε”. Υπογράμμισε πως πρέπει να δοθεί χώρος στις επενδύσεις αλλά και μεγαλύτερη ταχύτητα”.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στο περίπτερο της 24MEDIA
DEMI MERZIE

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέχεια, επισκέφθηκε το περίπτερο της 24MEDIA. Εκεί συναντήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου, Κώστα Αρβανίτη και ενημερώθηκε για την επικείμενη επανακυκλοφορία της εφημερίδας Έθνος, για το οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά και για την λειτουργεία των μέσων της 24MEDIA στη Βόρεια Ελλάδα.

ADVERTISING

SHARE: