Ο ΣΥΡΙΖΑ τρολάρει τη ΝΔ για την αποχώρηση στη συζήτηση για τις offshore

Ο ΣΥΡΙΖΑ τρολάρει τη ΝΔ για την αποχώρηση στη συζήτηση για τις offshore

Η φωτογραφία και το σχόλιο στο Twitter από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την αποχώρηση των βουλευτών της από τη Βουλή

“Η Ελληνική Βουλή δεν είναι φορολογικός παράδεισος για να κρυφτεί η ΝΔ” είναι το σχόλιο που δημοσίευσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε συνδυασμό με τη φωτογραφία των βουλευτών της ΝΔ, που αποχώρησαν από τη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις offshore εταιρείες.

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέφρασε τη διαφωνία του με την τροπολογία που επιβάλλει γενική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε offshore και ξένες εταιρείες και αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή.


“Τρέχουν να δηλώσουν τις offshore τους», δήλωσε νωρίτερα ο πρωθυπουργός για τα στελέχη της ΝΔ και της καταλόγισε ότι καθοδηγείται από τα πρωτοσέλιδα του «κίτρινου Τύπου» και της διαπλοκής.

“Μας καλούσαν επί τρία εικοσιτετράωρα να έρθουμε στη Βουλή. Όταν αποφασίσαμε να έρθουμε το έβαλαν στα πόδια”, είπε και διερωτήθηκε:

Γιατί η ΝΔ το έβαλε στα πόδια; Είτε συνειδητοποίησαν ότι θα είχαν απώλειες στην ονομαστική ψηφοφορία, είτε τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία των 60 ημερών που δίνει η τροπολογία για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο ξένων εταιρειών”, είπε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα