Ο Θεοχαρόπουλος δηλώνει άφωνος για την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία

Ο Θεοχαρόπουλος δηλώνει άφωνος για την υπόθεση με τη Σαουδική Αραβία
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας "Τροποποίηση του ν. 2939/2001 για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων, προσαρμογή στην Οδηγία 2015/720/ΕΕ, ρύθμιση θεμάτων του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης και άλλες διατάξεις". Στη φωτό ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Επτά χώρες-μέλη της ΕΕ και η Νορβηγία, έχουν αρνηθεί 39 φορές στη Σαουδική Αραβία την πώληση πολεμικού υλικό σχολιάζει ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ

Άφωνος με όσα συμβαίνουν με την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Για τα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε ότι θα μπορούσε να υπάρχει απόφαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και να μην δημιουργείται η εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι κάτι κρύβεται.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε ότι η συζήτηση πρέπει να γίνει από την αρχή και υπογράμμισε ότι επτά χώρες-μέλη της ΕΕ και η Νορβηγία, έχουν αρνηθεί 39 φορές στη Σαουδική Αραβία την πώληση πολεμικού υλικού. Πρόσθεσε ότι 11 χώρες, της έχουν δώσει πολεμικό υλικό.

Αναφορικά με τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς είπε ότι όλο το προηγούμενο διάστημα μιλούσε για την ανάγκη μιας κοινοβουλευτικής ομάδας στη Βουλή. Πρόσθεσε ότι πρέπει να υπάρχει συντονισμός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με αυτή του Ποταμιού ώστε να υπάρχει ενιαία στάση στη Βουλή.

Ακούστε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα