Ο Τζανακόπουλος, ο Μητσοτάκης και το Αιγάλεω

Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Πολιτική σύγκρουση με αφορμή την συνοικία της δυτικής Αττικής. Τι είπε ο πρόεδρος της ΝΔ χθες, πώς το σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πώς απάντησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ

Στο τέλος της συνέντευξης του στον Alpha ο Μητσοτάκης είχε πει αναφερόμενος στην τροπολογία που αφορούσε και τη ΣΕΚΑΠ και αποτέλεσε την αρχή πολέμου με τον Ιβάν Σαββίδη: "Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος θα πρέπει να ντρέπονται για αυτό το οποίο έκαναν στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή. Έφεραν από την πίσω πόρτα μία χαριστική τροπολογία για έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία. Και αναρωτιέμαι πως αισθάνεται σήμερα ο άνεργος στο Κερατσίνι ή ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στο Αιγάλεω που βουλιάζει στα χρέη, όταν βλέπει την Κυβέρνηση από την πίσω πόρτα, γιατί δεν είχε το θάρρος να πει ότι αυτή η τροπολογία αφορά τον κ. Σαββίδη, να χαρίζει 38.000.000 ευρώ πρόστιμα από λαθρεμπόριο".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξή λέγοντας πως "ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε "εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω".

Ο κ.Κικίλιας απάντησε στην τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει το Αιγάλεω λέγοντας: «Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει εκλεγεί ποτέ, είναι δοτός. Ο κ. Μητσοτάκης εκλέγεται εδώ και 15 χρόνια στην Β΄Αθηνών και εκλέγεται πρώτος, σε περιφέρειες όπως το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Κανείς δεν αμφισβητεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τους πολίτες της περιφέρειας».

Τέλος, μέσω Twitter πήρε θέση στη διαμάχη και η νεολαία της ΝΔ, που αναρωτήθηκε με σκωπτικό τρόπο "τι έχει το Αιγάλεω;"

ADVERTISING

SHARE: